Schuift mar an doe mee!

Gezocht: lieve Brouwhuizenaren die graag koken

Vind je het leuk om te koken en doe je graag iets voor een ander dan is Buurtwerk Brouwhuis* op zoek naar jou.

Op woensdag 21 maart zal er op 15 plekken in Brouwhuis een oudere verrast worden met een diner en vooral met een gezellige avond.

Doe je mee?
Onder de noemer ‘Schuift mar an’  wordt aan 15 ouderen die alleen zijn een gezonde maaltijd en een gezellige avond  bezorgd.

Hiervoor zijn wij op zoek naar 15 mensen/gezinnen die zich een avond in willen zetten.

Hoe kun je helpen?
Op 21 maart haal je om 16.00 uur de boodschappentas op bij de Albert Heijn in winkelcentrum Brouwhorst.

Met deze gevulde tas inclusief recept ga je naar de oudere en daar kook je samen de maaltijd of je haalt de oudere thuis op en kookt samen bij jou thuis.

Het is een gezonde maaltijd die makkelijk te bereiden is; je hoeft dus geen keukenprins(es) te zijn.  Rond 17.30 uur is je maaltijd klaar en schuiven je partner en/of kinderen aan. Je kookt voor maximaal 5 personen.

Jij en je gezin, maar ook de ouderen, hebben hiermee een gezellige avond. En wie weet is het zo gezellig dat je nog eens vaker afspreekt.

Aanmelden
Doe iets goeds voor een ander en meld je aan door een mailtje te sturen naar Judith Cuijpers, LEVgroep: judith.cuijpers@levgroep.nl

Geef in de mail ook even aan of je partner en/of kinderen ook mee eten.

 

*Buurtwerk Brouwhuis is een werkgroep van de Wijkraad Brouwhuis en bestaat uit een aantal mensen dat graag meehelpt om meer verbinding te krijgen tussen bewoners in Brouwhuis. LEVgroep ondersteunt Buurtwerk Brouwhuis.

Geef een reactie